Megvásárolható festmények

Böngéssz megvásárolható képeim között!

Ebben a menüpontban az megvásárolható, gazdátlan festményeimet láthatod, melyekről bővebb leírást a blog aloldalon olvashattok.

Amennyiben munkám felkeltette érdeklődésedet, és szeretnél festményt készíttetni, vagy a már elkészült munkáim érdekelnének, keress fel a kapcsolat menüpontban megadott elérhetőségeken!

Megvásárolható

Voyager-2: Látogatás a Neptunusznál

 

Ezt a képet 2018 májusában kezdtem el, a háttér kék árnyalata azóta változott, de a Voyager ötlete végig ugyanúgy megmaradt.
A Voyager-1 és Voyager- 2 iker űrszondákat ötéves élettartamra építették. A Voyager-2 1977. augusztus 20-án indult, 16 nappal a Voyager-1 előtt, és mára mindkettő jóval az eredeti célállomásán túlra jutott.
Elsődleges küldetésük a Jupiter és a Szaturnusz felderítése volt.
50 x 40 cm, feszített vászon, akril.

Bővebb leírás

Megvásárolható

Jupiter a négy Galilei holdjával

 

A holdakat a Jupitertől való távolságuk és méretük alapján festettem, de arányaiban természetesen nem tükrözik a valóságot.
A feketéhez ismét a kedvencet, musou black-et használtam.
A bolygót a Juno űrszonda nyolcadik közeli felvételsorozata alapján festettem meg.

50×50 cm feszített vászon, akril, vegyes technika.

Bővebb leírás

Megvásárolható

Bolygósorakozó

 

A 2022 nyári bolygósorakozó ihlette festmény, amikor a Naprendszer összes nagybolygója  és Holdunk több napon keresztül egyszerre volt látható a hajnali égbolton.

30×60 cm feszített vászon, akril, vegyes technika.

Bővebb leírás

Megvásárolható

Kettőscsillag

 

Már régóta tervezgettem egy kék óriást vagy kettőst, ezeket kombináltam össze, struktúrpasztával. Az egész kép fiktív, illetve az eddigi tudásom alapján készült ecsettel és airbrush-al fejből, mind a csillagok mind a planetáris köd.

40×50 cm feszített vászon, akril, selyemmatt fedőlakk.

Bővebb leírás